صنایع غذایی docx
طرح توجيهی توليد و بسته بندي ماست پاستوريزه
هدف ارائه كنندگان اين طرح خريد و تبديل شير خام به ماست پاستوريزه است كه علاوه بر اينكه نقش بسزايي در حفظ سلامت شير توليدي واحدهاي دامداري دارد، داراي توجيه اقتصادي مناسبي نيز ميباشد و همچنين زمينه اشتغال نيروهاي ماهر و نيمه ماهر را فراهم ميآورد. ضمن اينكه اين طرح داراي اين قابليت ميباشد.
دسته بندی: کارآفرینی » صنایع غذایی
تعداد مشاهده:
7403
مشاهده
فرمت فایل دانلودی:.DOC
فرمت فایل اصلی: docx
تعداد صفحات: 14
حجم فایل:139
کیلوبایت
مقدمه:جمعيت جهان كه در آغاز قرن پيش حدود دو ميليارد نفر تخمين زده ميشد به بيش از شش ميليارد نفر در آغاز سده جديد افزايش يافته و پيش بيني ميشود كه تا سال 2020 اين رقم از مرز هشت ميليارد نفر عبور كند، يعني در طول فقط دو دهه ، جمعيتي بالغ بر كل جمعيت جهان در آغاز قرن بيستم به جمع نفوس جهان افزوده خواهد شد. نياز روزافزون اين جمعيت رو به رشد به مواد غذايي ، رشدي جهشي را در صنايع غذايي تمام ملل ايجاب مينمايد. شير، يكي از مهم ترين مواد خوراكي مورد استفاده بشر است. شير با دارا بودن مقدار زيادي پروتئين ، ويتامين ، كلسيم ، ساير مواد معدني و نيز حدود750 كيلوكالري انرژي در هر ليتر ميتواند سهم عمده اي در سلامت و سبد غذايي افراد جامعه داشته باشد.در اين ميان ، نكته قابل تامل ، استفاده از روش هايي براي حفظ بهداشت و سلامت شير از محل توليد تا مصرف نهايي آن است به طوريكه ضمن جلوگيري از فساد شير ، از سرايت احتمالي بيماري هاي مشترك انسان و دام نيز به مصرف كننده پيشگيري شود. يكي از كهن ترين اين روش ها تهيه ماست از شير است. توليد و استفاده از ماست اولين بار در مناطقي از آسياي ميانه و سپس اروپاي شرقي و مركزي آغاز گرديد و امروزه به واسطه سهولت توليد و نگهداري ، به يكي از مهم ترين فراورده هاي لبني مبدل گشته است.مراحل توليد ماست به ترتيب عبارتند از: تصفيه شير خام، استاندارد سازي چربي، افزايش مواد جامد، گرم كردن اوليه، هموژن سازي، انجام عمليات حرارتي در دماي 90 درجه سانتيگراد، سردكردن تا 43 درجه سانتيگراد ، اضافه كردن مايه و مواد افزودني، پركردن، آنلوباسيون، سردكردن و انبار كردن است. هدف ارائه كنندگان اين طرح خريد و تبديل شير خام به ماست پاستوريزه است كه علاوه بر اينكه نقش بسزايي در حفظ سلامت شير توليدي واحدهاي دامداري دارد، داراي توجيه اقتصادي مناسبي نيز ميباشد و همچنين زمينه اشتغال نيروهاي ماهر و نيمه ماهر را فراهم ميآورد. ضمن اينكه اين طرح داراي اين قابليت ميباشد كه در قالب تعاوني هاي بانوان به مرحله اجرا درآيد.خلاصه طرح:موضوع طرح : توليد و بسته بندي ماست پاستوريزهظرفيت : 800 تن در سالمحل اجراي طرح : قابل اجرا در سراسر كشور سرمايه گذاري كـل: 11/1379 ميليون ريالسهم آوردة متقاضي: 11/139 ميليون ريالسهم تسهيلات: 1240 ميليون ريالدورة بازگشـت سرمايه: 16 ماه
دانلود طرح توجیهی ماست پاستوریزه دانلود طرح کارآفرینی دانلود طرح توجیهی ماست پاستوریزه طرح توجیهی پروژه کارآفرینی ماست پاستوریزه دانلود پروژه های کسب و کار طرح توجیهی ماست بندی تولیدی ماست تولیدی ماست بندی
توضیحات: مجموعه ی تصاویر هوایی بافت تاریخی یزد شامل هشت تصویر با کیفیت و کاملا خاص و منتشر نشده از بافت تاریخی و محلات قدیمی یزد است که با استفاده از هِلی شات(دوربین پرنده) و کایت تصویر برداری شده است.…
تحقیق پیرامون مصالح ساختمانی گچ ،آهک و سیمان؛ قسمتی از متن: گچ از جمله مصالحي است كه درصنايع ساختمان ازاهميت ويژه اي برخوردار ميباشد و به علت ويژگيهايي كه دارد از زمانهاي قديم درامر ساختمان سازي مصرف داشته است. در…
دانلود پاورپوینت نور در معماری ؛ مقدمه: نور سرچشمه تمام هستی است نور در همان حال که به سطح چیزها برخورد می کند به آن ها شکل می دهد و با انباشتن سایه در پشت آن چیز ها به آن…
بخشی از متن: تحقیق از نظر لغوی به معنای بررسی و پیدا کردن حقیقت است ولی در تعریف اصطلاحی و از نظر علمی عبارتست از تلاش و انجام یک فعالیت منظم و هدفدار برای رسیدن به حقیقت و پاسخ به…
فیلم آموزشی طراحی و مدلسازی فنر کششی در نرم افزار اینونتور؛ توضیحات: فنر جسم الاستیکی است که انرژی مکانیکی را در خود ذخیره می کند. فنر زمانی که فشرده یا کشیده می شود، نیروی اعمال شده با تغییر طول آن…
پایان نامه میزان رضایتمندی زنان خانه دار و شاغل از زندگی زناشویی؛ بیان مسأله: خانواده واحد اصلی اجتماع است و در نتیجه به توجه ویژهای نیاز دارد از این رو میبایست از گستردهترین حمایت و یاریهای ممکن برخوردار باشد تا…