طرح توجيه فني ، مالي و اقتصادي بسـتهبندي عـســل با ظرفيت 240 تن در سال جزو طرحهای زود بازده و ضمن اينكه با اجراي اين طرح ، ميتوان بستر مناسبي را براي اشتغال نيروهاي ماهر و نيمه ماهر فراهم آورد كه با توجه به ماهيت صنايع غذايي بانوان ميتوانند سهم بسزايي در آن داشته باشند.
دسته بندی: کارآفرینی » صنایع غذایی
تعداد مشاهده:
7896
مشاهده
فرمت فایل دانلودی:.doc
فرمت فایل اصلی: doc
تعداد صفحات: 14
حجم فایل:137
کیلوبایت
مقدمــه :عسل حاوي بيش از هفتاد ماده مفيد براي بدن انسان است. اساسا عسل از گلوكز، فروكتوز و منو ساكاريد ها ساخته شده است. همچنين عسل داراي آنزيم هاي مفيدي از جمله آميلاز، سوكراز، كاتالاز، پراكسيداز و ليپاز بوده و در رده بندي غذاهاي سرشار از آنزيمها مقام نخست را به خود اختصاص داده است. ضمن اينكه مواد معدني مختلفي مانند كلسيم، سديم، پتاسيم، منيزيم، آهن، كلر، فسفر، گوگرد و يد نيز در عسل يافت ميشوند.عسل به عنوان يك ماده كامل غذايي همچنين داراي انواع ويتامين ها (B1, B2, B3, B5, B6, C, E, K)، اسيدهاي آلي ( اسيد ماليك، وينيك، سيتريك، لاكتيك و اگزاليك ) و پروتئينها بوده و ميتواند 315 تا 335 كيلوكالري انرژي ( به ازاي هر يكصد گرم ) توليد نمايد.از ديگر سو عسل داراي خواص درماني، ضد عفوني كنندگي و حفاظت از مواد آلي در مقابل تجزيه و فساد ميباشد. ابن سينا دانشمند بزرگ ايران در كتاب قانون ، در مورد معجون فلاسفه ( تهيه شده با عسل ) مينويسد :« … در هنگام زياد شدن بلغم، اندرون را تقويت، نيرو را زياد، اشتها را باز ميكند، عسل ، خوراكي است كه جواني را جاويدان ميسازد، حافظه را نيرو ميبخشد و گذشته را در خاطره زنده ميكند، انديشه را پاك و زبان را ميگشايد.»كليه موارد مطروحه ، اهميت استفاده از عسل به عنوان يك ماده غذايي مقوي و همچنين دارويي طبيعي را خاطرنشان ميسازند. از ديگر سو با عنايت به رشد جمعيت و تنوع محصولات توليدي و بالا رفتن سطح رقابت در زمينه عرضه انواع محصولات غذايي ، بهبود مستمر كيفيت محصولات و ايجاد تنوع در عرضه مناسب تر، از مواردي هستند كه بايستي هر چه بيشتر مد نظر قرار گيرند. رعايت اين موارد ميتواند منجر به دسترسي آسان و ارزان مصرف كنندگان به مواد غذايي شود. طرح حاضر نيز با مد نظر داشتن « فرآوري و بسته بندي عسل در ظروف شيشه اي نيم پوندي و ظروف يكبار مصرف از جنس پلي پروپيلن يا پلي استايرن » سعي در حصول به هدف فوق را دارد. ضمن اينكه با اجراي اين طرح ، ميتوان بستر مناسبي را براي اشتغال نيروهاي ماهر و نيمه ماهر فراهم آورد كه با توجه به ماهيت صنايع غذايي بانوان ميتوانند سهم بسزايي در آن داشته باشند.خلاصه طرح:موضوع طرح : بسته بندي عسل به ظرفيت 240 تن در سالمحل اجراي طرح : قابل اجرا در سراسر كشور سرمايه گذاري كـل: 3/1714 ميليون ريالسهم آوردة متقاضي: 3/174 ميليون ريالسهم تسهيلات: 1540 ميليون ريالدورة بازگشـت سرمايه: 17 ماه
دانلود طرح توجیهی دانلود طرح توجیهی بسته بندی عسل دانلود طرح توجیهی بسته بندی دانلود طرح توجیهی بسته بندی محصولات غذایی دانلود طرح توجیهی عسل بسته بندی عسل
طرح توجیهی تاسیس و راه اندازی کارگاه خیاطی، مقدمه: امروزه هنر خياطي و شاخه هاي آن يكي از هنرهاي بسيار گسترده و فراگير است كه كمتر بانوي ايراني وجود دارد كه از اين هنر بي بهره باشد با عنايت به…
چکیده: این تحقیق با هدف بررسی عوامل موثر بر شکل گیری هویت اجتماعی دانش آموزان متوسطه شهر نیشابور از سه بعد دینی، خانوادگی و ملی شکل گرفته است. فرضیات اصلی این تحقیق عبارتند از: جنس، پایگاه اقتصادی- اجتماعی، میزان رضایت…
دانلود تحقیق معماري در كشور هاي اسلامي ؛ مقدمه: در نخستين سده هاي تاريخ اسلام مركز سياسي و فرهنگي دنياي اسلام؛ يعني فلسطين، سوريه و عراق به يكي از سرچشمه هاي پيدايش و تكامل هنر اسلامي مبدل گرديد و سرزمين…
مختصری بر طراحی قالب (Mold Design): طراحی ،مهارت در تلفیق دانش و تجربه است و طراح کسی است که می تواند هنرمندانه ازاین مهارت استفاده کند. برخی بر این باورند که طراحی امری غریزی است و بعضی آن را اکتسابی…
مقاله ترجمه شده عملکرد جزیرهای شبکه هوشمند DC تحت خطاهای خط توزیع DC؛ چکیده: اخیرا شبکه هوشمند با معرفی انرژیهای تجدید پذیر توجه را به سمت خود جلب کرده است.این افزایش توجه بدلیل حرکت رایج برای کاهش مقدار گازهای گلخانهای…
این تحقیق در مورد انواع اختلالات خلقی, اضطرابی و روانی و درمان آنها در روانشناسی در 75 صفحه در قالب ورد و قابل ویرایش می باشد. دسته بندی: کتاب » روانشناسی و روانپزشکی تعداد مشاهده: 2439 مشاهده فرمت فایل دانلودی:.zip…