صنایع غذایی doc بررسی كاربرد ميكروارگانيسم ها در تهيه مواد لبني

تحقیق و پروژه رشته صنایع غذایی، بخشی از مقدمه: شيرامولوسيون پيچيده‌اي از پروتئين، چربي، قند و مواد معدني است. شيرگاو تقريباً 87% آب، 3/5% پروتئين، 3/5% چربي و 5% لاكتوز دارد كه البته در صد آب و چربي از شير يك گاو به شير گاو ديگر متفاوت است. محصولات بدست آمده از تخمير شير، مزه‌هاي متفاوتي دارند و … دسته بندی: فنی و مهندسی » صنایع غذایی تعداد مشاهده: 4219 مشاهده فرمت فایل دانلودی:.zip فرمت فایل اصلی: doc تعداد صفحات: 96 حجم فایل:2,451 کیلوبایت

دانلود

بخشی از مقدمه:شيرامولوسيون پيچيده‌اي از پروتئين، چربي، قند و مواد معدني است. شيرگاو تقريباً 87% آب، 3/5% پروتئين، 3/5% چربي و 5% لاكتوز دارد كه البته در صد آب و چربي از شير يك گاو به شير گاو ديگر متفاوت است. محصولات بدست آمده از تخمير شير، مزه‌هاي متفاوتي دارند و به علت داشتن آب كمتر نسبت به شير، مقاومتشان در برابر عوامل فساد غذايي بيشتر است. تخمير شير در شرايط دمايي مناسب صورت مي‌گيرد و بسته به نوع مخمر، نوع شير و شرايط فرايند محصولات متفاوت توليد مي‌شود. ارگانيزم‌هاي عمده‌اي كه شير را به محصولات لبني فرعي تبديل مي‌كنند، شامل لاكتوبا سيلوس‌ها و استرپتوكوكها هستند.فهرست مطالب:مقدمه نقش ميكروارگانيزم‌ها در مراحل رسيدن پنير Whey چيست؟  مراحل فرايند توليد پنير رسيدن پنير الف) تهويه ب) تاثير آب يا رطوبت لخته عوامل موثر در رسيدن پنير پروتئوليز الف) مكانيزم عمومي تجزيه پروتئين‌ها ب) مكانيزم عمومي تجزيه اسيدهاي آمينه ليپوليز و اسيدهاي فرّار گليكوليز ميكروارگانيزم‌ها و آنزيم‌هاي آنها انواع استاترها مزوفيل‌ها لاكتاكوكوس لاكتيس زيرگونه لاكتيس لاكتوكوكوس لاكتيس زيرگونه كروموريس لاكتوكوكوس لاكتيس زيرگونه لاكتيس واريته دي‌استيل لاكتيس لكونوستوك ترموفيل‌ها استرپتوكوكوس ساليواريوس زيرگونه ترموفيلوس لاكتو باسيل‌ها  باكتريهاي پروپيونيك پديولوكوس‌ها كورينه باكتريوم‌ها ميكروكوكوس استرپتوكوكهاي گروه D يا انتروكوك‌ها مخمرها قارچ‌ها Fungus  پني‌سيليوم كممبرتي پني‌سيليوم ركيوفورتي Penicillium requeforti  ژئوتريكوم كانديدوم رشد باكتريهاي آغازگر در شير فاكتورهاي ممانعت كننده از رشد باكتريهاي استارتر پنير انواع پنير طبقه بندي پنيرها پنير Romano, parmesan  پنير چدار روش تهيه پنير چدار اضافه كردن مايه پنير Cheddaring  بريدن لخته نمك زني حلقه شدن پارافين زني تغييرات ميكروبيولوژيكي در مدت رسيدن پنير چدار نقص‌هاي پنير چدار پنير سوئيس نقصهاي پنير سوئيسي پنير آبي رنگ (پنير ركيوفورتي) Roquefort chees  روش تهيه پنير آبي رنگ شير لازم براي تهيه پنير آبي رنگ ميكروارگانيسم‌هاي مهم در توليد پنير آبي رنگ طعم پنير آبي رنگ كپك لازم براي تلقيح پنير آبي رنگ استارترهاي پنير Brick پنير كممبرت تغييرات ميكروبيولوژيكي پنير كممبرت پنير موزارلا تغييرات ميكروبيولوژيكي پنير موزارلا «استارترهاي پنيرهاي مختلف»  ماست باكتريهاي مهم ماست استارترهاي ماست لاكتوباسيلوس دلبروكه‌اي زير گونه بولگاريكوس همزيستي استرپتوكوس ترموفيلوس و لاكتوباسيلوس بولگاريكوس تكثير كشت مادر ماست روش كلي تكثير كشتهاي ماست استارترهاي ماست و دخالت آنها در بافت و طعم ماست فاكتورهاي ممانعت كننده از رشد استارترهاي ماست ممانعت كننده‌هاي طبيعي و ذاتي  آنتي بيوتيك‌ها شيرين كننده‌ها باكتريوفاژها روش تهيه ماست مشكلات تهيه ماست ويژگيهاي ماست نقش ميكروارگانيسم‌ها در ايجاد طعم كره شير اسيدوفيلوس Acidophilus milk  روش تهيه شير اسيدوفيلوس باتر ميلك بلغاري Bulgarian Butter milk  كفير Kefir  كوميس Koumiss  سوركرم Sour cream   تحقیق ميكروارگانيسم در لبنیات نقش میکروارگانیزم در تهيه مواد لبني کاربرد ميكروارگانيسم در تولید پنیر نقش میکروارگانیزم در تولید لبنیات تحقیق نقش باکتریها در لبنیات نقش باکتریها در تهيه مواد لبني کاربرد باکتریها در تولید پنیر نقش باکتریها در
  • PHP php چت روم گل ها
  • اسکریپت چت روم با دیتا بیس فایل متنی سبک دسته بندی: وب و برنامه نویسی » PHP تعداد مشاهده: 2769 مشاهده فرمت فایل دانلودی:.zip فرمت فایل اصلی: php حجم فایل:521 کیلوبایت دانلود در این اسکریپت دیتا بیسش از فایل متنی…

  • تعمیرات و سرویس منوال PDF سرویس منوال پرینتر اچ پی لیزری hp color laserjet cm2320 mfp series
  • سرویس منوال پرینتر اچ پی لیزری hp color laserjet cm2320 mfp series ؛سرویس منوال مناسب برای تعمیرکاران الکترونیک و همه مهندسان الکترونیک برای تسریع در زمان تعمیر می باشد ؛ دسته بندی: فنی و مهندسی » تعمیرات و سرویس منوال…

  • کامپیوتر doc طرح توجیهی تاسیس شرکت تولید نرم افزارهای کاربردی
  • طرح کارآفرینی تولید نرم افزارهای کاربردی، پشگفتار: محصول معرفی شده در این طرح نرم افزار کاربردی می باشد که از زمانی که بشر پا به دنیای دیجیتال گذاشت این صنعت برای اداره سخت افزارهای استفاده شده به کار گرفته شده…

  • تربیت بدنی doc تکنیک ها و تاکتیک های فوتبال
  • مقدمه: در هر منطقه ای که بازی می کنید تکنیکهای زیادی وجود دارند که باید به خوبی آنها را فرا بگیرید. به عنوان دروازه بان بازی موقعیتی اگر مدافع هستید زمان تکل کردن بعنوان بازیکن خط میانی پاس دادن صحیح…

  • حسابداری doc بررسی سیستم حسابداری شرکت پرسی گاز
  • پایان نامه و پروژه اختصاصی بررسی سیستم حسابداری، چکیده: در فصل اول تعریف حقوق و دستمزد و همچنین انواع حقوق و دستمزد به ترتیب توضیح داده شده است. در فصل دوم مبانی نظری پروژه که در این فصل اطلاعاتی که…

  • گوناگون pptx پاورپوینت آب و سلامت
  • پاورپوینت 34 اسلایدی جامع پیرامون آب و سلامت دسته بندی: عمومی » گوناگون تعداد مشاهده: 2627 مشاهده فرمت فایل دانلودی:.ppt فرمت فایل اصلی: pptx تعداد صفحات: 34 حجم فایل:2,464 کیلوبایت دانلود پاورپوینت 34 اسلایدی جامع پیرامون آب و سلامت  …

    دیدگاهی بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *